Kontio-Kuljetus

Meidät on nähty teillä jo vuodesta 1988

Yrityksen historia Kontio-Kuljetus

Olemme suomalainen perheyritys.

Meidät on nähty teillä jo vuodesta 1988. Kontio-Kuljetuksen liiketoiminnan aloitti yrityksen perustaja ja nykyinen omistaja Kari Bågeberg vuonna 1988. Liiketoiminta oli Karille tuttua jo aiemmilta Tukholman vuosilta. Yrityksen ensimmäinen asiakas oli Joensuun Ykkösjakelut ja monet yksityisasiakkaat, jotka tarvitsivat muuttokuljetuksia ympäri Suomen.

Vuosi vuodelta yrityksemme on vakiinnuttanut asemaansa luotettavana ja joustavana perheyrityksenä maakunnassa ja kysyntä on lisääntynyt. Laadukas toiminta ja asiakaspalvelu on tuottanut pikku hiljalleen tulosta ja yrityksen markkinaosuus on vahvistunut. Toimintaamme ohjaavat yrityksemme arvot, jotka ovat:

  • Luotettavuus
  • Tehokkuus
  • Asiakaslähtöisyys
Kontio-Kuljetus yritys

Yrityksen alkuvuosina toiminta perustui paketti- ja kuorma-autoilla tapahtuviin kuljetuksiin ja pääsääntöisesti asiakkaina olivat yritykset. Nykyisin toimintamme on kehittynyt siten, että kuljetusten lisäksi teemme koti- ja yritysmuuttoja, myymme muuttotarvikkeita, tarjoamme harrasteajoneuvoille kausisäilytystä ja kauttamme saa varastointipalveluja. Palvelemme niin yritys- kuin yksityisasiakkaita.

Teemme yhteistyötä monien eri toimijoiden kanssa esim. Kantoavun ja Omamuuton kanssa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Suomalaisen työn puolesta

Tiimimme

Kiinnostuitko?