Näin meillä toimitaan

Tutustu referensseihimme

Referenssit Kontio-Kuljetus

Mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

Vuosien varrella olemme palvelleet tuhansia asiakkaita. On itsestään selvää, että pitkäjänteisen ja menestyvän yritystoimintamme keskeinen tekijä on tyytyväinen asiakas. Jokainen asiakassuhteemme on yksilöllinen ja jokaisella asiakkaallamme on erilaiset tarpeet. Kuuntelemalla ja kyselemällä asiakkaalta saamme räätälöityä asiakkaan tarpeita parhaiten palvelevia ratkaisuja.

Referenssit Kontio-Kuljetus

Kuten olemme sanoneet, asiakas on kuningas ja aina oikeassa. Olemme ymmärtäneet sen, ettei tyytyväinen asiakas ole itsestäänselvyys. Haluamme nähdä asioiden eteen vaivaa ja kerätä asiakaspalautetta säännöllisin aikavälein. Vain tällä tavoin pystymme kehittämään toimintaamme yhä paremmaksi.

Säilytystilan vuokrauksesta:

”Jo vuosia harrasteautoni ainut ja oikea säilytyspaikka on löytynyt Bågebergien hallista. Turvallinen sijainti ja auto on lämpimässä koko talven. Suosittelen!”

Pasi Piiroinen, toimitusjohtaja Auto-Hiisi Oy

Yhteistyöstä kanssamme:

”Olemme olleet yhteistyössä Kontio-kuljetuksen kanssa pian 30 vuotta eikä ole tarvinnut perään huudella. Toiminta on ollut luotettavaa ja laadukasta, siinä ehkä tärkeimmät syyt miksi yhteistyö jatkuu edelleen.”

Rauno Soininen, kuljetustoimintojen päällikkö Lehtipiste Oy

”Olen tehnyt Kontio-Kuljetuksen kanssa yhteistyötä mitä erilaisimmissa projekteissa. Kaikki on mennyt niin kuin on sovittu. Ei ole ollut kyllä mitään valittamista.”

Heikki Tietäväinen, toimitusjohtaja H-Pop/H. Tietäväinen Oy

Muuttopalvelusta:

”Muutto hoitui todella nopeasti ja näppärästi. Ensin Joensuusta Espooseen vietiin osa tavaroistani. Espoossa otettiin lisää tavaraa kyytiin ja siitä laivalla yli Tukholmaan. Tavarat pysyivät ehjinä ja oli oikein mukavaa yhteistyötä Kontio-Kuljetuksen poikien kanssa. Iloisia poikia! ”

Hilkka Wallgren, eläkeläinen Tukholma

Kiinnostuitko?