Koti- ja yritysmuutot

Koti- ja yritysmuutot

Väitetään, että muuttaminen on ihmiselämän kolmanneksi stressaavin tapahtuma, sillä muuttamiseen liittyy paljon hoidettavia asioita aina muuttolaatikoista lähtien. Onpa kyseessä yritysmuutto tai kotimuutto, vältä stressiä sekä säästä aikaa ja vaivaa – anna meidän auttaa sinua muutossasi. Muuttoautoillamme hoidamme muuttokuljetukset nopeasti ja vaivattomasti.

Koti- ja yritysmuutot

Muuttofirma Joensuussa

Olemme edullinen ja luotettava muuttofirma Joensuussa ja tarjoamme täyden palvelun muuttoapua sinulle, kun muutto uuteen kotiin on edessä. Anna muuttoporukkamme hoitaa muuttosi Joensuussa tai muualla kilpailukykyiseen hintaan. Hoidamme muutot tottuneesti ja ripeästi sopivalla kuljetuskalustolla, yleensä pakettiautolla tai kuorma-autolla. Ammattitaitoinen muuttotiimimme pakkaa, kantaa, lastaa ja kuljettaa tavarasi hellästi uuteen kotiisi.

Kotimuutot

Muutatpa kotisi hissittömään kerrostaloon, kerrostalosta omakotitaloon tai rivitaloon tai päinvastoin, meiltä löytyy sopivaa muuttoapua muuttoosi. Muutamme huonekalut, kodinkoneet, kodin elektroniikan ja muun irtaimiston huolellisesti uuteen kohteeseen. Myös painavien tavaroiden, kuten pianon siirto onnistuu meiltä helposti ja vaivattomasti.

Yritysmuutot

Meillä on vuosien kokemus yritysmuuttojen tekemisestä. Yritysmuutot vaativat erityisen huolellista suunnittelua, yhteistyötä ja tarkkaa aikatauluttamista, sillä yritystoiminnan arjen keskeyttäminen muuton vuoksi ei ole välttämättä mahdollista ja bisneksen häiriintyminen voi tulla kalliiksi. Tarvittaessa teemme yritysmuuttoja iltatyönä ja viikonloppuna tai ihan miten sinulle sopii.

Avaimet käteen muutto

Jokainen muutto on yksilöllinen ja muutto voidaan räätälöidä eri tavoin. Olipa kyseessä koti- tai yritysmuutto, voit tilata muuttosi vaikka pelkät muuttolaatikot tai sitten muuttotiimimme hoitamaan irtaimistosi pakkaamisesta muuttosiivoukseen avaimet käteen -tyyppisesti. Avaimet käteen muutto on erittäin vaivaton tapa muuttaa. Ota yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää. Suunnitellaan muuttosi yhdessä. Nähdään teillä!

Muuttopalvelut laatikko

Muutto avaimet käteen Joensuussa

Lisäksi kokonaispalveluumme kuuluvat varastointipalvelut ja muuttosiivoukset. Jos sinua kiinnostaa muuton hinta ja tarkemmat yksityiskohdat muuttopalvelustamme niin soita ja kysy tarjous! Teemme muutot avaimet käteen periaatteella Joensuussa ja muuallakin. Suunnitellaan muuttosi yhdessä. Nähdään teillä!

Kiinnostuitko?