Miten voisimme palvella?

Tutustu palveluihimme

Palvelut Kontio-Kuljetus

Nykyaikaista maailmaa kuvastavat hektisyys ja toimintaympäristön jatkuva muutos. Perheyrityksemme historian aikana maailma on muuttunut moneen kertaan. Se, mikä oli eilen in voi olla huomenna out.

Yritysten olemassaolo ei ole itsestäänselvyys, vaan joka hetki yritysten menestymistä punnitaan.

Yrityksemme on pärjännyt erilaisissa tilanteissa hyvin. Mielestämme yrityksemme menestymisen ja toiminnan peruspilareina on ollut kautta historiamme kova työnteko, joustavuus, toiminnan jatkuva kehittäminen ja ennen kaikkea tyytyväiset asiakkaat. Kaiken tämän on mahdollistanut asioiden tekeminen suurella sydämellä ja intohimolla.

Tulevaisuutta rakennetaan jo tänään. Vuosien varrella yrityksemme palveluiden tarjonta on lisääntynyt ja palvelumme tulevat lisääntymään tulevaisuudessa. Mitä paremmin pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin, sitä varmemmin meidät tullaan näkemään teillä jatkossakin. Löytyykö palveluistamme vastaus kysymyksiisi ja mieltäsi askarruttaviin haasteisiin? Vai ryhdytäänkö yhdessä pohtimaan ratkaisuja?


Kuljetukset

Lisätietoja

Muutto Joensuussa

Lisätietoja

Muutto­tarvikkeet

Lisätietoja

Kausi­säilytys

Lisätietoja

Varastointi

Lisätietoja

Koti- ja yritysmuutot

Lisätietoja

Miksi juuri me? Olemme aina valmiina palvelukseen

Kontio-Kuljetus on vahvan kokemuksen omaava perheyritys, jonka toimintaa leimaa vahvasti luotettavuus, tehokkuus ja asiakaslähtöisyys.

Saamassamme asiakaspalautteessa on noussut jatkuvasti esille yrityksemme kyky joustavaan ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun ja toimintaan.

Lisäksi suosimme yhteistyötä muiden yritysten kanssa maakunnassamme. Yhdessä hyvä tulee – meihin voi luottaa!


Kiinnostuitko?