Kuljetukset

Kuljetukset

Tiesitkö, että olemme palvelleet monia asiakkaitamme 80-luvulta lähtien tähän päivään saakka? Uskotko, että olemme pystyneet palvelemaan sopimusasiakkaitamme erittäin laadukkaasti, sillä kuljetuspalveluumme kohdistuvat reklamaatiot ovat olleet aina lähellä nollaa? Totta se on. Näillä me pärjäämme jatkossakin, unohtamatta toimintamme jatkuvaa kehittämistä. Lisäksi sopimusasiakkaamme ovat antaneet kiitosta erityisen joustavasta toiminnastamme ja mukavasta yhteistyöstä. Näillä me pärjäämme jatkossakin.

Kuljetukset Joensuussa

Pikakuljetukset

Aika on rahaa ja kuljetustarve voi iskeä yllättäen. Yrityksemme ripeä toiminta ja nopea reagointi asiakkaan tarpeeseen on pelastanut monia tuotantolaitoksia pitkiltä seisokeilta. Joskus kahvipaketin kokoisen yksikön äkillinen rikkoutuminen voi seisauttaa tuotantolaitoksen ja tämän vuoksi uuden varaosan toimittamisen täytyy tapahtua äärimmäisen nopeasti. Pystymme toimittamaan ja noutamaan tavaroita lyhyellä varoitusajalla, sillä olemme lähtövalmiudessa lähes aina. Tarvitsetko pikakuljetuspalvelua nyt vai heti?

Pikakuljetukset

Nouto- ja jakelupalvelut

Noudamme ja tuomme puolestasi vaikka kauppaostokset kaupasta, sohvan huonekaluliikkeestä tai ihan mitä tahansa. Tarvittaessa voimme välivarastoida tavarasi ja toimittaa tavarat myöhemmin perille.

Nouto- ja jakelupalvelut

Kiinnostuitko?