Muutto Joensuussa

Muutto Joensuussa

Muutto Joensuussa suunnitteilla? Muuttopalvelu tarjolla! Muuttofirmastamme muuttomiehet, kantoapu, muuttoauto, muuttolaatikot ja muuttotarvikkeet.

Muutto Joensuussa

Muuttopalvelu Joensuussa pitkällä kokemuksella

Tiesithän, että muuttopalvelumme auttaa koti- ja yritysmuutoissa. Olemme tehneet muuttoja Joensuussa ja ympäri Suomea 80-luvulta lähtien. Myös muutot ulkomaille on meille tuttuja. Väitetään, että muuttaminen on ihmiselämän kolmanneksi stressaavin tapahtuma, sillä muuttamiseen liittyy paljon hoidettavia asioita. Tämä väite pitää varmasti paikkaansa, mutta myös oman kokemuksemme myötä olemme havainneet, että kodin ja sen irtaimiston muutto ei välttämättä aiheuta muuttajalle stressiä vaan stressiä aiheuttaa muuttamiseen liittyvä muutos elämässä. Elämänmuutokseen voi liittyä avioero, uusi työpaikka uudessa kaupungissa tai muutoin uuden unelmakodin löytäminen entisen asunnon ollessa myymättä. Olipa niin tai näin, tuskin on olemassa täysin stressitöntä muuttoa. Meidän muuttotiimin rooli on tehdä muutostasi mahdollisimman helppo ja vaivaton, onpa kyseessä muutto Joensuun seudulla tai vaikka muutto Joensuusta Tukholmaan.

Helppo muutto

Muuttofirmoja ja muuttopalveluja tarjoavia yrityksiä on monenlaisia ja jokaisella toimijalla on omat toimintatavat ja näkemykset muuttosi toteuttamiseen. On vaikea löytää yhtä ainoaa oikeaa tapaa toteuttaa koti- tai yritysmuutto. Helppo muutto on käsitteenä moniulotteinen.

Pitkän kokemuksen omaavana muuttofirmana ymmärrämme muuttoasiakkaitamme ja heidän tarpeitaan hyvin ja pyrimme helpottamaan omalla toiminnallamme asiakkaiden muuttoa. Onpa kyseessä kotimuutto tai vaikka yritysmuutto, voimme auttaa sinua välttämään ylimääräistä stressiä ja säästämään aikaa ja vaivaa. Muuttotiimimme ammattitaitoisten kantopalveluihin erikoistuneiden kantomiesten ja kantonaisten tarjoama muuttoapu mahdollistaa nopean muuton helposti ja pikaisen paluun arkeen.

Helppo muutto tarkoittaa meille sitä, että:

 • Kuuntelemme asiakasta ja kysymme muuttoon liittyviä kysymyksiä, näin saamme laadittua yksityiskohtaisen muuttotarjouksen asiakkaallemme.
 • Emme myy asiakkaallemme sellaisia muuttopalveluja tai muuttotarvikkeita mitä asiakkaamme ei oikeasti tarvitse, näin optimoimme muuttokustannuksia.
 • Teemme tarvittaessa maksuttoman ja muuttotilaukseen sitomattoman arviokäynnin muuttavan asiakkaan luona Joensuun seudun alueella, näin asiakas saa tarkan hinta-arvion muutostaan ja käytännön vinkkejä muuton toteuttamiseen.
 • Muutto toteutetaan sopimuksen mukaan ja sovitussa aikataulussa, näin pysymme muuttoaikataulussa.
 • Käsittelemme muutettavaa irtaimistoa huolellisesti ja kunnioittaen, näin vähennämme reklamaatioita ja vältämme tavaroiden rikkoutumisilta.
 • Toimimme joustavasti ja pystymme tarvittaessa tekemään muutoksia suunnitelmiin, näin varaudumme yllätyksiin.
 • Toimimme reilusti ja rehdisti, näin takaamme toimintamme avoimuuden ja laskutuksen oikeellisuuden.
 • Toimimme arvojemme mukaisesti joustavasti, tehokkaasi ja AINA asiakaslähtöisesti, asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.
 • Meidän kanssa on helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä, näin joskus raskas muutto sujuu kuin siivillä.
 • Voit kysyä meiltä ihan mitä tahansa muuttoosi liittyen, näin ota meihin yhteyttä, me vastaamme.
 • Asiakas saa meiltä kaiken mitä muuttoonsa tarvitsee.

Muuton hinta

Muuton hintaan vaikuttavia tekijöitä on monia. Muuton hinta muodostuu mm. muuttotyöhön käytetystä työajasta, muuttokohteiden välimatkasta, käytettävien muuttotarvikkeiden määrästä, asennuspalveluista, irtaimiston pakkauspalvelusta, välivarastoinnista ja mahdollisesti muutettavan kohteen loppusiivouksesta tai vaikka sisäilmaongelmista kärsivän kiinteistön irtaimiston desifioinnista. Muita huomioitavia seikkoja on mm. muuttokohteiden rappusten määrä, muutettavien kohteiden pihan koko (miten lähelle muuttoauton saa), onko kohteissa hissiä tai hissejä ja talkooporukan määrä.

Karkeana nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, mitä enemmän teet muuttosi eteen itse sitä edullisemmaksi muuttosi tulee. Käytännössä tämä tarkoittaa monesti sitä, että asiakkaamme pakkaa irtaimistonsa itse pahvilaatikoihin ja vuokralaatikoihin ja tilaa muuttoauton kuljettajalla ja apumiehellä, jotka kantavat irtaimiston muuttoautoon, kuljettavat ja kantavat irtaimiston uuteen kohteeseen. Jotkut asiakkaistamme haluavat muuttonsa toteutettavan ns. avaimet käteen muutto -tyyppisesti. Tällöin muuttotiimimme pakkaa ja suojaa asiakkaan irtaimiston laatikoihin, tekee loppusiivouksen, kantaa ja lastaa muuttoauton ja tekee uudessa kohteessa tarvittavat taulujen, televisioiden, kodinkoneiden ym. asennustyöt.

Muuttohinnan muodostumiseen liittyy monia asioita. Tyypillisesti kerrostaloyksiön muutto Joensuun ruutukaava-alueella toteutetaan 1,5-2,5 tuntiin, kun taas ison omakotitalon muuttoon työaikaa saattaa kulua 4-6 tuntia.

Peräkärryn vuokraus ja muutto omatoimisesti ei välttämättä ole halvin tapa muuttaa, jos omalle ajalle laskee hintaa. Omatoimimuuttoon tarvitaan myös kantoapua tavaroiden kantamiseen. Painavien huonekalujen kantaminen, kuten pianon siirto ja kuljetus, voi vahingoittaa kantajien selkää ja rikkoa muita niveliä.

Muuton hinta

Kun kilpailutat muuton hinnan, emme välttämättä ole halvin muuttofirma Joensuussa, mutta emme myöskään kallein. Muuton hinta koostuu monista asioista. Esimerkiksi se, kuuluuko muuttohinnastoon muuttoauton hinta, muuttomiehet, muuttolaatikot ja muut muuttotarvikkeet. Olemme kilpailukykyinen ja muuton kokonaisuutta ajatellen edullinen muuttopalveluyritys Joensuussa. Toimimme arvojemme mukaan luotettavasti, tehokkaasti ja AINA asiakaslähtöisesti.

Emme ole laittaneet sivuillemme muuttohinnastomme, koska haluamme laskea jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeitaan vastaavan muuttotarjouksen.

Mistä muuttoauto?

Muuttoauto kuuluu muuttopalveluumme tilatessasi muuton kuljetusliikkeemme kautta. Kuljetusyrityksemme hoitaa kuljetuspalvelun sopivan kokoisella muuttoautolla – oli se sitten pakettiauto tai kuorma-auto. Tarvittaessa saat kauttamme vuokrattua muuttoautoja pakettiautosta kuorma-autoon sekä peräkärryjä että muita muuttoa helpottavia työkaluja (muuttokärrit, pianon kuljetusalustat jne.) Kysy lisää!

Muuttotarvikkeet edullisesti

Meidän kauttamme saat täydelliset muuttotarvikkeet muuttoosi. Esimerkiksi muuttolaatikot, pahvilaatikot, muuttokärryt (nokkakärryn vuokraus), pakkauspussit, teipit, lattiansuojapahvit jne.

Tutustu tarkemmin muuttotarvikkeisiin ja hinnastoomme.

Kotimuutot Joensuussa

Muutatpa kotisi hissittömään kerrostaloon, kerrostalosta omakotitaloon tai rivitaloon tai päinvastoin, meiltä löytyy sopivaa muuttoapua muuttoosi. Muutamme huonekalut, kodinkoneet, kodin elektroniikan ja muun irtaimiston huolellisesti uuteen kohteeseen. Myös painavien tavaroiden, kuten pianon siirto onnistuu meiltä helposti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä niin suunnitellaan muuttosi yhdessä!

Kotimuutot Joensuussa

Yritysmuutot Joensuussa

Meillä on vuosien kokemus yritysmuuttojen tekemisestä. Jokainen yritys- tai organisaatiomuutto on yksilöllinen. Haasteelliseksi yritysmuutoista tekee monesti se, että tavaraa ja muuta irtaimistoa on erittäin paljon ja aikataulu muutolle on tiukka. Yritysmuutot vaativat erityisen huolellista suunnittelua, yhteistyötä ja tarkkaa aikatauluttamista, sillä yritystoiminnan arjen keskeyttäminen muuton vuoksi ei ole välttämättä mahdollista ja bisneksen häiriintyminen voi tulla kalliiksi. Tarvittaessa teemme yritysmuuttoja iltatyönä ja viikonloppuna tai ihan miten sinulle sopii.

Yritysmuuton hinta muodostuu kuten kotimuuton hintakin, muuttopalvelun laajuudesta ja siitä miten paljon muuttopalvelun tilaava asiakas tekee itse muuttotyötä. Parhaimmillaan olemme toteuttaneet yritysmuuton muutamaan tuntiin, mutta tyypillisesti yritysmuuton kesto on ollut noin työpäivän verran. Isot yritysmuuttoprojektit voivat viedä jopa 3-5 työpäivää. Esimerkiksi kohde, jossa on todettu sisäilmaongelmia on aikaa vievin toteuttaa, koska kaikki muutettava irtaimisto desifioidaan ennen siirtoa uuteen kohteeseen.

Miksi valita Kontio-Kuljetuksen muuttopalvelut?

 • Olemme yksi vanhimmista muuttopalveluja tarjoavista yrityksistä Joensuun seudun alueella.
 • Teemme työmme suurella intohimolla ja perheyrityksemme suurella sydämellä.
 • Hinnoittelumme on reilu ja rehti, asiakkaalle ei tule ylimääräisiä kuluja yllätyksenä.
 • Olemme paikallinen muuttofirma Joensuussa.
 • Ajattelemme aina asiakkaan etua ja haluamme löytää edullisimman ratkaisun asiakkaan muuton toteuttamiseksi.
 • Pyrimme aina laadukkaaseen tekemiseen ja 5/5 -tyyppiseen lopputulemaan.
 • Teemme muutot Joensuussa, ympäri Suomen aina ulkomaita myöten.
 • Meiltä saat maksuttoman muuttoarviokäynnin Joensuun seudun alueella.

Tarvitsetpa apua sitten yksiön tai kaksion muuttoon, yrityksen muuttoon tai muuhun kotimuuttoon - muuttofirmamme kautta järjestyy muuttoauto, kantajat, muuttolaatikot ja -tarvikkeet ja ihan mitä muuttoosi tarvitset!

Mitä vielä mietit? Ota yhteyttä niin turinoidaan lisää. Nähdään teillä!

Kiinnostuitko?